Ventetiden kan virke lang. Måske er du træt i ryggen eller savner at kunne se dine fødder? Eller også kan du næsten ikke vente med at få dit barn at se? Vi har bedt Freja, mor til en lille pige på 6 måneder, om at komme med nogle tips til, hvordan du bedst udfylder ventetiden med noget, du måske ikke har tid til, når baby er ankommet.

Kys din mand

At blive forældre medfører uden tvivl en kæmpe omvæltning. For Freja var det altafgørende, at hun og hendes mand stod sammen som et stærkt team. “Tag dig tid til at kysse din mand lidt ekstra. Grin sammen, og nyd hinanden. Snak om alt det, I glæder jer til, men også det I er nervøse for. Så ved I, hvor I hver især er stærke og svage, når søvnmanglen spiser af jeres overskud,” fortæller Freja.

Freja, 32 år

  • Har en datter på 6 måneder
  • Gift
  • Bor i rækkehus i Brede
  • Arbejder som sygeplejerske

Grin sammen, og nyd hinanden

Hyg med dem, du holder allermest af

Denne her tid er dig-tid, og du skal ikke bruge tid på noget som helst, der involverer følelsen burde,” forklarer Freja. “Du vil fortryde det, når der i en periode ikke er så meget tid til sociale aftaler. Vær sammen med dem, som gør dig glad og giver dig energi.

Læs en bog, og smæk stængerne op

For Freja var det svært bare at give sig selv lov til at slænge sig i sofaen med en bog eller en god serie. “Det skulle jeg have gjort mere. Man har brug for at slappe af, så det er faktisk helt ok. Så hvis du har nogle projekter, du gerne vil nå, inden baby kommer, så husk at holde pauser!“, lyder Frejas råd.

Vidste du,

at vi genanvender

95%

af alt affaldsmateriale, som opstår ved fremstillingen af vores bleer?

Læs mere

Besøg vores babyshowerunivers og bliv inspireret til festen for den kommende mor.

Babyshowerunivers

Babystartpakke

Gratis babystartpakke til kommende og nybagte forældre.

Bestil din pakke her